Befintligt system


Återanvänd rördragning

 

När din värmepump börjar bli sliten och inte längre är lika effektiv som den en gång var, kan du om du byter till en värmepump från Mitsubishi Electric återanvända befintlig rördragning.

 

Tidigare har det i allmänhet varit både krångligt och kostsamt att byta ut din gamla värmepump till moderna värmepumpar med det mer miljövänliga. Det beror på att de befintliga rören förr måste bytas eller rengöras med specialutrustning.

Genomskärning hus-YAA

Revolutionerande

 

Värmepumpar från Mitsubishi Electric utnyttjar en revolutionerande ersättningsteknik som gör det möjligt att uppgradera ditt gamla värmepumpssystem och återanvända de befintliga rörledningarna utan att behöva använda speciella rengöringsapparater.

 

Vi använder oss av Mitsubishi Electrics patenterade HAB-olja (Hard Alkyl Benzene), en unik oljeprodukt som har större tolerans mot föroreningar.Tillsammans med framstegen som gjorts i oljeavskiljare har HAB-oljan gjort det möjligt att återanvända gamla rör utan någon särskild rengöring eller anpassning.

Innebörden för dig

 

Det är en billigare och smidigare installation helt enkelt. Så nu har du ingen orsak att inte byta ut din ålderstigna värmepump mot en mer energieffektiv och miljövänlig värmepump från Mitsubishi Electric.

Tester av värmepumpar


Oberoende tester av värmepumpar är viktiga för att du som kund ska kunna få reda på vilken produkt som är bäst i test och bäst lämpad för just din villa eller stuga.

Läs om tester

Tysta värmepumpar


Värmepumpar från Mitsubishi Electric ger dig näst intill ljudlös villavärme. Med sina 19 dB är ljudet som en viskning.

Läs om tysta värmepumpar