Garanti


Ett trygg val av värmepump

Med all den kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar ser vi det som en självklarhet att dessa ska levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. De är noggrant utvalda, certifierade och så kompetenta att vi valt att kalla dem för energirådgivare. De ger dig kostnadsfri värdering och rådgivning för just ert boende och rekommenderar den utrustning som medför bästa effektivitet och ekonomi i ert hem.

ME-5-årsgaranti

5 års garanti*

En ny värmepump innebär ofta en stor investering. Det gör också att man förväntar sig att den ska fungera bekymmersfritt under många år framåt.

 

Därför erbjuder vi 5 års garanti* till privatpersoner på både våra luft/luftvärmepumparluft/vattenvärmepumpar och bergvärme.

 

5 års garanti för privatkund gäller värmepumpar sålda och fackmannamässigt installerade av auktoriserade Mitsubishi Electric Sverige installatörer/återförsäljare som handlar direkt av Mitsubishi Electric Sverige.

 

Vid problem kontaktar du helt enkelt din installatör som i sin tur ordnar med garantin. Med denna garanti får din installatör betalt av leverantören och som slutkund behöver du inte ansöka om ersättning hos ditt försäkringsbolag.

 

Se under respektive produkt vilken garanti som gäller.

 

 

*Installationer från 2014

Läs om Luft/Luftvärmepumpar

Läs om Luft/Vattenvärmepumpar

Läs om Bergvärme

Krav på service efter 3 år

 

puffbild2

OBS: Omfattas ej av garantier

Företagen nedan är inte återförsäljare/serviceombud till Mitsubishi Electric Sverige, därför omfattas produkter inköpta från dessa företag ej av Mitsubishi Electric Sveriges garantier:

 

Gränsbygdens köpcentrum AB, Zave Sweden AB, Värmepumpsshopen.se, Nortech, Technorth, Tretti.se, Byggmax, Whiteaway.se, Importhuset, Esvelt Service AB, Sanovale, Handelszon.se

 

Mitsubishi Electric Sverige ansvarar inte för att produkterna dessa företag säljer är anpassade för nordiskt klimat.

 

Våra garantier gäller enbart för produkter som är sålda av Mitsubishi Electric Sverige och endast på den ursprungliga installationsplatsen.

 

Om ni önskar service, information eller har frågor gällande garantier skall ni i första hand alltid vända er till det företag ni köpt produkten av.

 

Om inte kontakt fås med företaget som levererat och installerat er Mitsubishi Electric produkt, vänligen kontakta närmaste Servicepartner.

värmepump utnyttja ROT-avdraget

Ikraftträdande av garantitid

För att garanti ska gälla måste luft/vatten- och bergvärmeprodukter registreras. Luft/luftprodukter skall inte registreras, faktura eller igångkörningsprotokoll gäller som garantibevis.

 

Garantin träder i kraft från installationsdatum och gäller i fem (5) år. För utbytt produkt eller reservdel enligt ovannämnda garanti gäller en garantitid motsvarande kvarvarande tid enligt ovan ursprunglig lämnad garanti.

 

Registrera garanti

För att du ska kunna få ut som mycket som möjligt av din produkt, och för att din garanti ska gälla så vill vi att du registrerar dig med dina uppgifter. OBS! Garantin gäller endast för installationer gjorda inom Sverige av Mitsubishi Electric auktoriserad återförsäljare/installatör som handlar direkt av Mitsubishi Electric Sverige.

 

Registrera garantin här

Trygghetsförsäkring

För att du som kund ska känna dig extra trygg med produkten ifrån oss på Mitsubishi Electric, har vi utöver vår garanti på 5 år tagit fram en trygghetsförsäkring tillsammans med Arctic försäkringsförmedlare. Det innebär att om du registrerat dig kommer du innan den 5-åriga garantin löper ut att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din luft/vatten värmepump eller bergvärme med Mitsubishi Electrics trygghetsförsäkring. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 14 år för luft/vatten och 18 år för bergvärme!

 

Du som kund kan själv registrera din produkt på www.arctic.se/me eller fylla i ansökningsblanketten i samband med installationen.

 

Läs om trygghetsförsäkringen

trygghetsloggor

Använd ROT-avdraget


Rot-avdraget innebär att du får dra av 30% av installationskostnaden vid köp av en värmepump. Avdraget kan göras direkt på fakturan från din installatör, vilket innebär att du slipper ligga ute med pengarna.

Läs om ROT-avdraget

Tryggt köp


Värmepumpar från Mitsubishi Electric har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver.

Läs om Tryggt köp