Garanti


160537274

Värmepump från Mitsubishi Electric innebär ett trygg val av värmepump

Med all den kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar ser vi det som en självklarhet att dessa ska levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. De är noggrant utvalda, certifierade och så kompetenta att vi valt att kalla dem för energirådgivare. De ger dig kostnadsfri värdering och rådgivning för just ert boende och rekommenderar den utrustning som medför bästa effektivitet och ekonomi i ert hem.

5 års garanti på din värmepump

En ny värmepump innebär ofta en stor investering. Det gör också att man förväntar sig att den ska fungera bekymmersfritt under många år framåt. Därför erbjuder vi nu 5 års garanti på både våra luft/luftvärmepumpar och luft/vattenvärmepumpar som är installerade av certifierad kylinstallatör och monterade under föreskrivna förhållanden. Vid problem kontaktar du helt enkelt din installatör som i sin tur ordnar med garantin. Med denna garanti får din installatör betalt av leverantören och som slutkund behöver du inte ansöka om ersättning hos ditt försäkringsbolag. Garantibeviset följer med vid leverans av din värmepump. Fyll i detta tillsammans med din installatör.

Denna garanti gäller alla våra luftvärmepumpar (MSZ-FH25/35/50VEHZ, MSZ-GE25/35/50VAH, MSZ-SF25/35/50VEH, MSZ-FD25/35/50VABH, MSZ-EF25/35VEB/S/W, MFZ-KA25/35VAH) samt alla våra luft/vattenvärmepumpar (Ecodan Tank Split EHST-20C-YM9B, Ecodan Tank Package EHPT-20X-YM9B, Ecodan Hydrobox Split EHSC-YM9, Ecodan Hydrobox Package EHPX-YM9B, Booster FLB50i).

Läs om Luft/Luftvärmepumpar

Läs om Luft/Vattenvärmepumpar

Använd ROT-avdraget


Rot-avdraget innebär att du får dra av 30% av installationskostnaden vid köp av en värmepump. Avdraget kan göras direkt på fakturan från din installatör, vilket innebär att du slipper ligga ute med pengarna.

Läs om ROT-avdraget

Tryggt köp


Värmepumpar från Mitsubishi Electric har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver.

Läs om Tryggt köp