Friliggande villa, Sollentuna

Familjen bytte gammal värmepump mot en hjälte.

Område: Sollentuna
Hustyp: Friliggande villa
Antal våningar: 2
Boarea: 150 kvm
Byggår: 1974

DSC_0235_webb

Bytte ut 10 år gammal värmepump

I Sollentuna utanför Stockholm ligger denna villa på 150 kvadratmeter där familjen Meshkin valde att byta ut sin 10 år gamla luftluft värmepump.

DSC_0240_web

Valet föll på ruby red

Valet var enkelt enligt familjen själva då de såg att Mitsubishi Electric hade en röd modell. Valet föll på värmepumpen Hero som finns i fyra färger och de valde färgen ruby red vilket är den enda röda värmepumpen på marknaden. Hero är dessutom testad ner till -35°C, har R32 köldmedium, veckotimer, underhållsvärme och mycket mer.

DSC_0255_web

Både värme och kyla

Istället för att dölja har familjen Meshkin valt att lyfta fram den som en del i inredningen. Värmepumpen är optimalt placerad i vardagsrummet med anslutande kök för spridning av värme på vintern och kyla på sommaren. Familjen kan även välja att bara köra Hero i fläktläge när de har sin braskamin igång vilket gör att den hjälper till att sprida värmen bättre i rummet.

DSC_0245_web

Samma färg

Tillhörande fjärrkontroll till Hero kommer i samma snygga färg som din värmepump. Den har även inbyggd WiFi för styrning via mobilapplikation vilket ger dig total frihet att styra över din värmepump oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot.

DSC_0251_web

Hero  – Hjälten som värmer din vardag!