Därför ska du ha värmepump

Värmepumpar från Mitsubishi Electric har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. Mitsubishi Electric är ett välrenommerat märke och när du köper en värmepump från oss gör du ett tryggt val. Vi tillverkar våra värmepumpar i egna fabriker och kan därför garantera kvaliteten på alla våra produkter.

 

Läs om värmepumpar

Produktsortiment-Privat_utan txt

Så fungerar en värmepump

Så funkar en värmepump

Det många tror är att värmepumpar och luftkonditionering tar luften utomhus och transporterar in. I själva verket tar den energi i luften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. En värmepump kan hämta energi från till exempel marken, berggrunden, vattnet eller luften och kraftigt reducera din el-förbrukning till värme och varmvatten i ett eluppvärmt hus.

 

Läs om hur värmepumpar fungerar.

Viktigt att veta inför ditt val

En värmepump kräver ingen skötsel eller påfyllning av bränsle. Den är enkel att använda och tar liten plats. Vissa värmepumpar kan även styras på distans. Det kan vara bra om du till exempel är bortrest. Då kan du sänka inomhustemperaturen för att höja den innan du kommer hem.

 

Läs vad du bör veta inför ditt val av värmepump

 

Viktigt att veta inför val av värmepump

Hur går det till att byta värmepump?

Byta ut värmepump

Nu är det ännu smidigare och billigare att uppgradera ditt luftvärmesystem. Våra system har med tiden blivit än mer energibesparande och med våra ständiga tekniska genombrott bidrar våra produkter till att skapa ett hem med ännu bättre inomhusmiljö, jämnare spridning av värme och kyla.

 

Läs hur det går till vid byte av värmepump

Befintligt system

När din värmepump börjar bli sliten och inte längre är lika effektiv som den en gång var, kan du om du byter till en värmepump från Mitsubishi Electric återanvända befintlig rördragning.

 

Använd befintligt system

Genomskärning hus-YAA

Utnyttja ROT-avdraget när du skaffar värmepump

Utnyttja ROT-avdraget

Rot-avdraget innebär att du får dra av 30% av installationskostnaden vid köp av en värmepump. Avdraget kan göras direkt på fakturan från din installatör, vilket innebär att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Läs om ROT-avdraget

10 frågor att ställa när du köper värmepumpar

Är du på gång att köpa en ny värmepump? Här har vi sammanställt de 10 viktigaste frågorna att ställa när du köper värmepump.

 

Läs vidare om de 10 viktigaste frågorna

köp värmepump

7knep

7 knep för minskad energiförbrukning

Det finns många sätt att spara på energin och där av ekonomin. Självklart är rätt uppvärmning av ditt hus en stor faktor men även om du har en bra uppvärmning kan det bli dyrt om du så att säga eldar åt kråkorna. Tänk därför på hur, när och var du använder energin. Du kanske rent av redan idag kan spara massor genom några enkla knep, tänka många bäckar små…

 

Läs vidare om de 7 knepen

Gör en offertförfrågan

Börja med att fylla i vårt formulär för att bli kontaktad av en utav våra certifierade återförsäljare. Du förbinder dig inte till något.

 

Fyll i formuläret här