Hydrobox – flera utföranden

Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan Next Generation blivit ännu effektivare. Nya Ecodan Hydrobox har en garanterad värmeeffekt ner till -28ºC med Zubadan utedel. Ecodan Next Generation finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus. Innerdelen är inte mer än 0,8 meter hög, men är trots detta utrustad med expansionskärl, pump, flödesvakt, filter samt styrning.

Ecodan-hydrobox

Hur fungerar Ecodan?

Ecodan är ett komplett system för värme och varmvatten. Värmepumpen tar energi från uteluften och transfererar energin till Ecodan hydrobox för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten.

 

Ecodan Luft-Vatten värmepump passar olika husstorlekar och är noggrant utvecklad för att ge varmvatten till antingen traditionella radiatorer eller golvvärmesystem. Ecodan är utvecklad för att möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning. Lätt att installera, energisnål och unik värmeeffekt.

 

Hitta närmaste värmepumpsåterförsäljare.

Effektivare uppvärmning

Det kompletta systemet är helt utvecklat vid Mitsubishi Electrics egna anläggningar i Japan vilket garanterar högsta kvalitet in i minsta detalj.

 

Ecodan Next Generation Hydrobox är utrustat med den steglösa inverterteknologin. Denna helt nya styrteknik innebär stora energibesparingar för husägaren eftersom Ecodan Next Generation behöver mindre energi än andra system för att värma upp huset.

luftvattenvärmepump kontroll

luftvärmepump med inverterteknik

Invertertekniken – en energibesparande teknik

Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

 

Läs om Invertertekniken

Använd befintligt system

När man väljer Ecodan Next Generation Hydroboxlösning kan man använda befintlig varmvattenberedare eller dimensionera en som är lämplig för fastigheten. Genom att ansluta Hydroboxen till ditt befintliga system fås alla Ecodans energibesparande egenskaper.

Ecodan Next Generation sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön.

styr din värmepump mobilt

Styr din Ecodan Hydrobox

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. Du kan även se lokalt väder på installationsplatsen samt ha tillgång till användarsupporten.

 

Läs mer om vår app

Två zons-kit: PAC-TZ01-E

För att utöka möjligheterna för kontroll av rumstemperaturen kan huset delas upp i två separata värmezoner och styras separat varav en zon med trådlös rumsreglering. Detta innebär helt individuell reglering av varje zon, t.ex. olika våningsplan, två separata byggnader eller vid två värmesystem som kräver helt olika framlednings temperaturer som golvvärme och radiatorer.

2-zons-kit

ME-5-årsgaranti

5-års garanti

Ecodan är utvecklad för att möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning. Lätt att installera, energisnål och unik värmeeffekt – Ecodan är idealisk för både planeraren, installatören och användaren. Ecodan Next Generation sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön. För din trygghet följer en 5-årig garanti med vid ditt köp av Ecodan som är installerad av certifierad kylinstallatör och monterade under föreskrivna förhållanden.

litet-hus

stort-hus

Vilket effektbehov har du?

Beroende på angiven effekt (kW) på energidekalen, kan du se om värmepumpen kan värma en liten eller en stor yta. En låg angiven effekt (kW) täcker en mindre yta och hög angiven effekt (kW) täcker en större yta.

Ett litet hus har ett lägre effektbehov än ett stort hus och då räcker det med en låg dimensionerad effekt för att värma hela ytan. Ett stort hus har ett större effektbehov än ett litet hus och då behövs en hög dimensionerad effekt för att värma hela ytan.

 

Läs mer om ERP-direktiv

 

LADDA NED BROSCHYR FÖR ERP

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Product Leaflet

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.