Lättplacerad och energieffektiv

Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.

värmepump för norden

Bästa komfort året om

Våra luftvärmepumpar är speciellt framtagna för krävande nordiska förhållanden och är samtidigt de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute, exempelvis med Hyper Heating. Under de där riktigt varma sommardagarna kan MFZ-KJ automatiskt ställa om till att kyla ner din bostad till önskad temperatur.

Kontrollera ditt inomhusklimat

Den nya fjärrkontrollen till MFZ-KJ är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett veckoschema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem.

värmepump kontroll

hyper heating håller värmen längre

Hyper Heating

MFZ-KJ med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen ger samma värme ned till -15°C. Värmepumpen fortsätter ge bra värme ända ner till -25°C.

 

Läs mer om Hyper Heating här!

 

Tystast i klassen

MFZ-KJ kan med fördel även byggas in i väggen för en ännu sobrare installation. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar: Fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla. Utformningen av fläktbladen bidrar också till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen.

luftvärmepump tystast i klassen

styr din värmepump mobilt

Styr din MFZ

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud.

 

Läs mer om vår app

5-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftvärmepump följer också 5 års garanti.

ME-5-årsgaranti

nöjda kunder luftvattenvärmepump ecodan

Nu blommar det!

Mitsubishi framhåller vi gärna att våra värmepumpar är ett hållbart val som minimerar miljöbelastningen. Men sällan har vi fått ett finare kvitto på detta än hemma hos Birgit och Kjell Håkansson i Hässleholm – trädgårdens grönskande rabatt.

 

Läs om installationen

Tekniska specificationer

Dokument

Jämför Golvmodell (MFZ) med andra värmepumpar

Produktnamn och bild Värmekapacitet Kylkapacitet SCOP Ljudnivå Garanterad drift Energiklass (Värme/Kyla) Garanti
Golvmodell (MFZ)
1,2 - 5,8 kW 0,5 - 3,7 kW 4,4 19 dB -25 A+ / A+++ 5 år
Deluxe (MSZ-FH)
1,0 - 6,6 kW 0,8 - 4,0 kW 5,52 20db -25 A++ / A+++ 5 år
Design (MSZ-EF)
1,1 - 5,5 kW 1,2 - 4,0 kW 4,6 21db -20 A++ / A+++ 5 år
Kompakt (MSZ-SF)
1,0 - 7,3 kW 0,9 - 5,4 kW 4,3 19dB -20 A+ / A++ 5 år

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.