Grym teknik i snygg förpackning

Väggmodell Design, Kirigamine Zen, för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här? Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems snyggaste inredningsdetalj.

MSZ-EF

luftvärmepump svart design

Unika funktioner

Fläktläge gör att du kan använda endast fläkten för ökad luftcirkulation. 10°C funktionen gör den till det perfekta valet för alla typer av hus där du vill ha en konstant och lite lägre grundvärme även när du inte är där, för att sedan snabbt och effektivt höja temperaturen när du själv är på plats.

Styr med WiFi

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud.

 

Läs mer om vår app

styr din värmepump mobilt

värmepump kontroll

Kontrollera med veckotimer

Fjärrkontrollen är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett veckoschema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem.

Framtidssäkrat köldmedium

Design modellen använder det miljövänligare och framtidssäkrade köldmediet R32 som ger ett lägre CO2-avtryck. Det är dessutom lätt att återvinna och har en hög kylkapacitet och värmeledningsförmåga. R32 ger också en bättre effektivitet och ökar värmekapaciteten vid lägre omgivningstemperaturer.

timeforr32_logo_4c-e1508241874594

ME-5-årsgaranti

5-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftvärmepump följer också 5 års garanti.

Funktion och design i ett

Vi träffar Johnnie Krigström i hans hus på Lidingö utanför Stockholm. Johnnie är känd som den glade gotlänningen från Kanal 5:s inredningsprogram Roomservice.

 

Läs om installationen

johnniekrigström

Tips till pollenallergiker

Luft-luftvärmepumpen är allergikerns bästa vän

De allergiframkallande ämnena från pollen som hamnar i inomhusmiljön kan vara aktiva i upp till ett år. Men vi har en lösning på det. Här hittar du våra bästa råd om hur du pollensäkrar ditt hem!

 

Pollensäkra tips till allergiker

Vilket effektbehov har du?

Beroende på angiven effekt (kW) på energidekalen, kan du se om värmepumpen kan värma en liten eller en stor yta. En låg angiven effekt (kW) täcker en mindre yta och hög angiven effekt (kW) täcker en större yta.

Ett litet hus har ett lägre effektbehov än ett stort hus och då räcker det med en låg dimensionerad effekt för att värma hela ytan. Ett stort hus har ett större effektbehov än ett litet hus och då behövs en hög dimensionerad effekt för att värma hela ytan.

 

Läs mer om ERP-direktiv

 

LADDA NED BROSCHYR FÖR ERP

litet-hus

stort-hus

Tekniska specificationer

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Jämför Design (MSZ-EF) med andra värmepumpar

Produktnamn och bild Ljudnivå Värmekapacitet Kylkapacitet Garanti Energiklass (Värme/Kyla) Garanterad drift SCOP Köldmedium
Design (MSZ-EF)
21db 1,0 - 5,1 kW 0,9 - 4,0 kW 5 år A++ / A+++ -20 4,6 R32
Deluxe (MSZ-FH)
20db 1,0 - 6,6 kW 0,8 - 4,0 kW 5 år A++ / A+++ -25 4,9 R410
Golvmodell (MFZ)
19 dB 1,2 - 5,8 kW 0,5 - 3,7 kW 5 år A+ / A+++ -25 4,4 R410
Hero (MSZ-LN)
19 db 1,0 - 8,7 0,8 - 5,8 5 år A+++ / A+++ - 35 5,2 R32

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.