Elsnål avfuktning

Avfuktare från Mitsubishi Electric är bland det absolut bästa som finns på den svenska marknaden och med den senaste innovativa tekniken. Mitsubishi Electric är en av världens främsta tillverkare av luftavfuktare och investerar stora resurser i att utveckla driftsäkra, energisnåla produkter med lättanvända funktioner.

fukt

Fukt finns

Sommartid är luftfuktigheten hög utomhus och därför har vi också högre luftfuktighet inomhus. Våra aktiviteter i hemmet – matlagning, tvätt och dusch ökar också på luftfuktigheten.

 

När temperaturen sjunker under hösten måste du kontrollera att inte luftfuktigheten blir för hög i dåligt ventilerade utrymmen.

 

Varm luft innehåller mer vattenånga än kall – när luften kyls av lägger sig överskottsvattnet på kalla ytor, t.ex. fönster och väggar. Denna kondens skadar ditt hus och på sikt också dig själv.

 

I vanliga villakällare kan den relativa luftfuktigheten bli mer än 80%. I dåligt dränerade källare och dåligt ventilerade utrymmen kan luftfuktigheten bli ännu högre. Giftiga mögelsvampar kan få fäste och orsaka astma, utslag, infektioner och slemhinneirritationer. Dammkvalster, som orsakar allergier, trivs också bra i fuktig miljö.

Bäst i test

Vår avfuktare, MJ-E14CG har blivit utsedd till en rekommenderad produkt från Smarto.se i deras bäst-i-test genomgång av avfuktare för 2018. Smarto.se testar ett stort antal produkter varje år samt sammanställer bäst-i-test guider där de uppmärksammar de bästa på marknaden med syfte att underlätta för konsumenter att göra rätt val.

 

Se testet här

luftavfuktare

Läsa-i-media

2-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Med vår luftavfuktare följer 2-års garanti.

 

Läs mer om garanti.

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Product Leaflet

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.