vl-50s2-e

VL-50

Med en ljudnivå ner till otroliga 15 dB gör VL-50 till en av de tystaste ventilationerna på marknaden. Samtidigt är det en enkel installation då det endast krävs ett hål i väggen. Du kan även ersätta ditt befintliga friskluftsintag. VL-50 har en temperaturverkningsgrad på upp till 85% och drivs med enbart 4 W vilket gör den billigare än att ladda din mobiltelefon. Dessutom kan du välja om den ska sitta horisontellt eller vertikalt, allt för att den ska passa i ditt hem.

Ventilation som vädrar med stängda fönster, året om!

Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric som vädrar med stängda fönster!

Large four pane window looking on snow covered trees in winter

hus-vinter

Din inomhusmiljö

Lukt, mögel, pollen, radon – det finns mycket som kan påverka din inomhusmiljö och din hälsa. Ett tecken på dålig ventilation är oftast kondens på fönsterrutorna. Med våra ventilationsaggregat förbättrar du energieffektivt din inomhusmiljö med sina värmeåtervinningsfunktioner med en temperaturverkningsgrad på upp till 85% av värmen. Våra ventilationsaggregat har en slimmad design som lätt smälter in i hemmamiljön och tack vare aggregatens ljudisolering arbetar dem väldigt tyst. Allt för att inte störa dig i din vardag! Våra ventilationsaggregat kan ta en yta på upp till 80 m². Installationen är väldigt enkel, det behövs bara hål i väggen för ventilationsrören. Ett hål i väggen för VL-50 och två hål i väggen för VL-100. Installationen tar oftast inte längre tid än några timmar och är du händig kan du till och med installera våra ventilationsaggregat helt själv.

Våra miniventilationer

Våra miniventilationer levereras med stickkontakt vilket gör att du enkelt kan koppla in strömmen utan att behöva kontakta en elektriker. Dessutom har våra miniventilationer med sina värmeåtervinningsfunktion lång livslängd med hög driftsäkerhet, vilket innebär att en längre tid framöver kan du vädra med stängda fönster utan att släppa ut värmen.

Enkla att använda

De har 3 lägen som du styr genom ett enkelt handgrepp.
Ett drag – Startar på låg hastighet
Två drag – Hög hastighet
Tre drag – Avstängd

Vinter

miniventilation-vinter

Kalkyleringsexempel baserar sig på VL-100EU5-E, låg fläkthastighet.

Sommar

miniventilation-sommar

TILLBEHÖR VL-50S2-E

 

Högeffektivt filter (mot pollen) P-50HF2-E
Utbytesfilter P-50F2-E

Tekniska specificationer

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.