Väggmodell med hög prestanda ger prisvärd kyla

Sofistikerad design – Rik på funktioner

 

Luftkonditionering från Mitsubishi Electric, modell MS-GE, passar Dig som på ett enkelt och bekvämt sätt vill kunna reglera ditt inomhusklimat på kontoret, i datarummet eller i hemmet. Med sin enkla och eleganta design smälter den nya modellen in i alla miljöer och den ultratunna profilen maximerar installationsmöjligheterna. Dessutom är den extremt tyst!

msc-ga-luftkonditionering

tyst-luftkonditionering

Tyst och energisnål

MS-GE är extremt tystgående aggregat som ger en energisnål luftkonditionering med bättre EERtal. Kan användas i alla rum tack vare det bredvinkel-system som många av enheterna har, och den automatiska svepande luftriktaren som ger cirkulation i rummets alla hörn. Till din luftkonditionering kan du lägga till en kondensorfläktstyrning, EPC. Denna styr din kyl maskin under vinter tid för att klara av lägre utetemperaturer.

Produktdata

Luftkonditionering från Mitsubishi Electric är en trygg investering. Mitsubishi Electric’s stora styrka är att all forskning och produktutveckling sker i egna laboratorier, samt att alla viktiga komponenter tillverkas i egna fabriker. Detta gör att vi kan garantera kvaliteten och prestandan på alla produkter som säljs under varumärket Mitsubishi Electric.

luftkonditionering

ME-5-årsgaranti

5-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftkonditionering följer också 5 års garanti.

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.