Luftkonditioneringsaggregat

Energieffektivt luftkonditioneringsaggregat som även kan gå i värmedrift vid behov. MSZ-GF60/71 passar dig som vill ha en mer ekonomisk, men samtidigt energieffektiv lösning. Den snygga designen gör värmepumpen lätt att placera för att smälta in inomhusmiljön. Den är dessutom lätt och smidig att hålla ren tack vare Quick Clean Body-funktionen. Ett tryggt val som sänker dina energikostnader!

msz-gf

luftkonditionering

Svalka i sommarvärmen

Även i nordiskt klimat är det ibland skönt att kunna njuta av ett svalt hem. Med denna kraftfulla luftkonditionering installerad har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi samtidigt effektivt kyla ner ditt hus för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

 

AC med många fördelar

Kraftfull och elegant luftkonditionering med tyst (29 dB) väggmonterad inomhusdel för enkel montering. 10°C grader funktion för underhållsvärme, för installation i sommarstugor och tomma lokaler/byggnader där endast varmhållning erfordras. Enheten levereras med infraröd fjärrkontroll och 24 timmars timer samt tvättbart longlife filter.

 

luftvärmepump tystast i klassen

styr värmepump med mobilen

Styr din MSZ-GF

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud.

 

Läs mer om vår app

5-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftkonditionering följer också 5 års garanti.

ME-5-årsgaranti

litet-hus

stort-hus

Vilket effektbehov har du?

Beroende på angiven effekt (kW) på energidekalen, kan du se om värmepumpen kan värma en liten eller en stor yta. En låg angiven effekt (kW) täcker en mindre yta och hög angiven effekt (kW) täcker en större yta.

Ett litet hus har ett lägre effektbehov än ett stort hus och då räcker det med en låg dimensionerad effekt för att värma hela ytan. Ett stort hus har ett större effektbehov än ett litet hus och då behövs en hög dimensionerad effekt för att värma hela ytan.

 

Läs mer om ERP-direktiv

 

LADDA NED BROSCHYR FÖR ERP

Tekniska specificationer

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.