Kompakt – slimmad design med ett förbättrat luftflöde

MSZ-SF är en kompakt luftvärmepump perfekt för fritidshus och villor. Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare och konkurrenter. Trots det har vi ökat effektiviteten.

luftvärmepump kompakt

Värmt när det är kallt

Jämn värme – hela tiden

Värmen fördelas jämnare i hela huset. Komforten förbättras precis som driftsekonomin. Med det energieffektiva läget I-save håller luftvärmepumpen ditt fritidshus 10°C varmt och frostfritt hela vintern. MSZ-SF är garanterad att klara av utomhustemperaturer ner till -20°C men har trots sin höga kapacitet fått energiklass A+.

Ren inomhusluft

Som standard till MSZ-SF ingår ett nano platinafilter för effektiv rengöring av luften. För att ytterligare förbättra luftkvaliteten finns filtret MAC-2320FT (Electrostatic anti-allergy enzyme filter) som tillval.

renare luft

luftkonditionering

Svalka i sommarvärmen

Även i nordiskt klimat är det ibland skönt att kunna njuta av ett svalt hem. Med denna kompakta och snygga värmepump installerad har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi samtidigt effektivt kyla ner ditt hus för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

Kontrollera ditt klimat

Inomhusdelen på MSZ-SF levereras med fjärrkontroll som standard. Med denna styr du enkelt klimatsystemets samtliga funktioner. Här kan du också programmera veckoschema för hur du vill styra uppvärmningen av ditt hus. Ställ in en lägre temperatur för de tider du inte är hemma och låt värmen automatiskt höjas när du är det.

värmepump kontroll

luftvärmepump tystast i klassen

Största möjliga tystnad

Med funktionen Silent Mode går fläkten i värmepumpen ner i ett lågt och knappt hörbart läge – allt för att din nattsömn ska förflyta ostört och med en skön inomhustemperatur. MSZ-SF genererar i detta läge en ljudnivå på 19 dB (A), vilket gör den till en av marknadens tystaste luftvärmepumpar.

5-års garanti

Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftvärmepump följer också 5 års garanti.

ME-5-årsgaranti

styr din värmepump mobilt

Styr din MSZ-SF

Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud.

 

Läs mer om vår app

Vilket effektbehov har du?

Beroende på angiven effekt (kW) på energidekalen, kan du se om värmepumpen kan värma en liten eller en stor yta. En låg angiven effekt (kW) täcker en mindre yta och hög angiven effekt (kW) täcker en större yta.

Ett litet hus har ett lägre effektbehov än ett stort hus och då räcker det med en låg dimensionerad effekt för att värma hela ytan. Ett stort hus har ett större effektbehov än ett litet hus och då behövs en hög dimensionerad effekt för att värma hela ytan.

 

Läs mer om ERP-direktiv

 

LADDA NED BROSCHYR FÖR ERP

litet-hus

stort-hus

Tekniska specificationer

Laddar dokument

Inga resultat!

Använd sorteringsfunktionen ovan för att filtrera bland produkterna

Dokument

Jämför Kompakt (MSZ-SF) med andra värmepumpar

Produktnamn och bild Ljudnivå Värmekapacitet Kylkapacitet SCOP Energiklass (Värme/Kyla) Garanti Garanterad drift Köldmedium
Kompakt (MSZ-SF)
19dB 1,0 - 7,3 kW 0,9 - 5,4 kW 4,3 A+ / A++ 5 år -20 R410
Deluxe (MSZ-FH)
20db 1,0 - 6,6 kW 0,8 - 4,0 kW 5,52 A++ / A+++ 5 år -25 R410
Design (MSZ-EF)
21db 1,1 - 5,5 kW 1,2 - 4,0 kW 4,6 A++ / A+++ 5 år -20 R410
Golvmodell (MFZ)
19 dB 1,2 - 5,8 kW 0,5 - 3,7 kW 4,4 A+ / A+++ 5 år -25 R410
Hero (MSZ-LN)
19 db 1,0 - 8,7 0,8 - 5,8 5,2 A+++ / A+++ 5 år - 35 R32

Tack för din förfrågan. Vi återkommer med offerter till dig inom kort.

Välj kontaktsätt

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.